събота, 25 април 2015 г.

България не е имала никога ( няма ) титли Ханове и Канове / Хан - Кан

Както знаете от доста години се опитват да ни искарат някакви пришълци на балканите. Още от руската окупация и разпокъсването на българското землище 1944 http://forums.data.b...owtopic=2188275 и, от по рано но точно тогава променят драстично историята на България в угода на чужди държави. Предимно на държави които са създадени от български племена които в последствие образуват свои държави като - русия, Румъния, Украйна и др. които ги наричат с лъжата ,,славяни". А лъжливата история за нас гласи : Някакви дошляци дошли от някъде си !? На малки смешни кончета със дръпнати очички, казали тука ще е България, и основали България на лъжливата година 681 г.
А всъщност на тази година България печели битка и си удължава територията си. Не може да се създава нещо което вече съществува !
И така като се промени корена на една цивилизация като българската със измислянето на ,, Славяни и Славянство " от русия както и, че сме някакви монголо тюрско племе . Или както пише по някои учебници ,,За произхода на българите имало 16 теории".
Та с промяна на корена на една цивилизация, трябва да се промени следователно всичко от ,,а до я", така и титлите които България е имала.Какво гласи историята като отидете да проверите какви са тия титли като ,,ХАН" и ,,КАН"
,,Хан е владетелска титла, произлизаща от Централна Азия и разпространена най-вече сред монголите и тюрките. Понякога се превежда като крал. Ханът управлява ханство или ханат" титлата хан/кан (khan, по монголски кааn).Каква е истинската история на България за тези титли ,,Ханове" и ,,Канове".
Истината е, че български владетели, както и България никога не е имала титли като : ,,Ханове" и ,,Канове" !България е имала ,,Царе" и ,,Князе" !!
А титлата ,,КАНАС" означава ,,КНЯЗ". Можете да видите и разчетете отдолу на снимката, какво пише на стара плоча от преди векове, за българския владетел Омуртагм, който управлява България от 814 до 831 г. 
Първата дума от ляво най отгоре ясно се чете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар